top of page

dv., 02 de set.

|

Ciutadella de Menorca

Abraham Cupeiro

#musica #musicantiga #instrumentsantics #ocim #corda Abraham Cupeiro és conegut per recuperar instruments perduts en el temps, i fer-los servir per a crear noves sonoritats i introduir-los en músiques alienes a aquests.

Registration is Closed
See other events
Abraham Cupeiro
Abraham Cupeiro

Horari

02 de set. de 2022, 20:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Constructor i multiinstrumentista, el que caracteritza a Cupeiro és la recuperació d’instruments perduts en el temps, i fer-los servir per a crear noves sonoritats i introduir-los en músiques alienes a aquests.

Tot i la seva formació clàssica de trompeta, sempre s’ha sentit atret per tot tipus de músiques, formant part de grups de folk, jazz, música antiga…Destaca per ser una de les poques persones que toca el Karnyx (trompeta celta de l’Edat de Ferro) o per ser impulsor de la corna: instrument ancestral en la tradició gallega. El seu interès per la organologia l’ha portat a tenir una col·lecció de més de 200 instruments de tot el món i de diferents èpoques.

Un concert que també ajunta músics reconeguts amb músics locals i que situam a la zona més alta de Ciutadella, posant música al vent per repartir-la arreu.

Una coproducció amb el Festival Pedra Viva que tindrà lloc a l’impressionant emplaçament de Torre del Ram.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page