top of page

dg., 10 d’abr.

|

Ciutadella de Menorca

Adala

#música #reggae #programajove Adala torna als escenaris amb un directe potent, ple de poesia i experimentació. Aquesta primavera 2022 presenta el seu nou àlbum [klima] amb concertos a Catalunya, València i les Illes Balears.

Registration is Closed
See other events
Adala

Horari

10 d’abr. de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Adala torna als escenaris amb un directe potent, ple de poesia i experimentació. Aquesta primavera 2022 presenta el seu nou àlbum [klima].

Adala neix el 2015 dins l'escena Reggae i Sound System de Barcelona. Allà, comença a fer-se un nom i, inspirat per la música jamaicana, grava una triologia de tres maquetes ‘Born’, ‘Cel’ i ‘Ona’ juntament amb The Same Song Band i l'estudi i discogràfica barcelonina La Panchita.

Més endavant, al 2018, auto-edita una mixtape anomenada ‘Blank Fosk’ que li serveix de carta de presentació per a nous públics. Al 2020, després de marxar a Mèxic amb Chalart58, decideix tancar una etapa i deixar enrere els escenaris per trobar de nou la inspiració i les ganes de seguir fent música.

És al 2022 que decideix tornar amb el seu primer àlbum de llarga durada i que, cuinat a foc lent, és tota una declaració d'intencions per un món més humà, més connectat a la Terra i, en definitiva, més nostre.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page