top of page

dc., 01 de juny

|

Ciutadella de Menorca

Alcarràs (Cineclub)

#cineclub #cinema #alcarràs #carlasimón Recentment coronada amb l’Os d’Or a la Berlinale, Carla Simón es confirma com una de les autores més brillants del panorama internacional. Després del fenomen Estiu 1993, el seu cinema amplia el focus per captar un nou retrat intimista.

Registration is Closed
See other events
Alcarràs (Cineclub)
Alcarràs (Cineclub)

Horari

01 de juny de 2022, 20:30 CEST – 02 de juny de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Recentment coronada amb l’Os d’Or a la Berlinale, Carla Simón es confirma com una de les autores més brillants del panorama internacional. 

Després del fenomen Estiu 1993, el seu cinema amplia el focus, perquè el retrat intimista marca de la casa capti el dia a dia de tres generacions d’una família agricultora. Amb la pròxima collita de préssecs com a punt de referència i secundant-se en el treball naturalista que brinda el repartiment no professional, Alcarràs s’arrela en una terra carregada d’històries, i en la qual el pes del passat va cedint davant de la pressió d’un futur incert. Amb tot, captem l’emocionant llum crepuscular d’un món que, davant de les incerteses del present, sempre es pot refugiar en la calor humana de la seva gent.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page