top of page

ds., 10 de des.

|

Ciutadella de Menorca

Alternatilla All-Woman Jazz Band

#25èMenorcaJazz #AlternatillaJazz #música #jazz Un concert molt especial protagonitzat per sis dones, sis extraordinàries intèrprets de jazz que es reuneixen en aquesta interessantíssima formació multinacional per a posar en valor la fusió cultural i la gran aportació de les dones a la creació.

Registration is Closed
See other events
Alternatilla All-Woman Jazz Band
Alternatilla All-Woman Jazz Band

Horari

10 de des. de 2022, 20:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Presentació del 25è Menorca Jazz Festival amb un concert molt especial protagonitzat per sis dones, sis extraordinàries intèrprets de jazz que es reuneixen en aquesta interessantíssima formació multinacional per a posar en valor la fusió cultural i la gran aportació de les dones a la creació i interpretació de la música jazz, destacant la seva creixent importància.

Jazzistes procedents d’Holanda, Noruega, Polònia, Portugal, Cuba i Espanya, s'alien en aquest ménage à six. En directe es generarà un interessant diàleg musical obert a la improvisació entre aquestes prestigioses músics que, encara que amb diferents bagatges i personalitats artístiques, comparteixen una certa ingravitació interpretativa i desborden talent.

Una conversa plural que farà detonar els límits del jazz. La innovació, la llibertat, l'elegància, el contrast, la hibridació d'estils i l'intercanvi cultural regiran en un excepcional concert.

Fitxa artística:

Aga Derlak al piano, des de Varsòvia

Blanca Barranco al contrabaix, des de Jaén

Cecilie Grundt al saxo tenor des d’Oslo

Kika Sprangers al saxo soprano des d’Amsterdam

Marta Garrett, la veu des de Lisboa

Nailé Sosa, a la bateria entre Cuba i Mallorca

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page