top of page

dv., 01 de jul.

|

Ciutadella de Menorca

Anna Ferrer (Parenòstic) + Pere Figueres

#FestivalBarnaSants #músicatradiconal #concert Doble concert de Pere Figueres + Anna Ferrer La cantat menorquina presenta un recull de cançons tradicionals i pròpies que només es poden escoltar en directe. Una experiència efímera que s'aplega sota l'imaginari del Parenòstic menorquí.

Registration is Closed
See other events
Anna Ferrer (Parenòstic) + Pere Figueres
Anna Ferrer (Parenòstic) + Pere Figueres

Horari

01 de jul. de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Anna Ferrer / Parenòstic

La cantautora menorquina viu la música com a resultat de la creació i la tradició, i Parenòstic és una culminació del seu procés personal i artístic.

Si amb Tel·lúria (autoeditat, 2017) va fer apologia del folklore que la ubicava al món des del punt de vista humà i cultural, amb Krönia (AudioVisuals de Sarrià, 2019) es va alliberar de la faixa que li generava sentir-se part d’un únic codi d’origen i arrel. I, ara, amb l’espectacle Parenòstic, parla d’un tot en què creació i tradició van de la mà.

Pere Figueres / En concert  Pere Figueres, juntament amb Joan Pau Giné i Jordi Barre, és un dels màxims exponents de la Nova cançó a la Catalunya Nord. Durant dècades, Figueres ha defensat l’especificitat i la identitat culturals i lingüístiques de la Catalunya del Nord a través de les seves cançons. Arriba a Menorca per presentar les cançons noves que formaran part del seu nou treball discogràfic que publicarà a la tardor vinent.

Amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània – i dins del Cicle Retrobar

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page