top of page

dg., 03 d’abr.

|

Ciutadella de Menorca

Aquell Carrer

#teatre #teatredetext #produccionsdeferro #tonigomila #manacor Un espectacle del director mallorquí Toni Gomila. A partir d’un conjunt d’entrevistes i apunts de documentació històrica, «Aquell carrer» descobreix la personalitat del barri de Sa Torre, a Manacor.

Registration is Closed
See other events
Aquell Carrer
Aquell Carrer

Horari

03 d’abr. de 2022, 19:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Un espectacle del director mallorquí Toni Gomila. A partir d’un conjunt d’entrevistes i apunts de documentació històrica, «Aquell carrer» descobreix la personalitat del barri de Sa Torre, a Manacor, testimoni de la metamorfosi de la ciutat.

Misèria, contraban, sexe, unes vides que conformen un trencaclosques que explica el desenvolupament socioeconòmic d’una barriada perifèrica alhora que ens il·lustren sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del convuls segle XX.

Gomila afirma que «totes aquestes històries em donaven la sensació que traspuaven una sensibilitat, un rerefons d’estimació sincera als veïns, a la gent que conviu amb nosaltres, que avui, que ja no sabem –o feim de no saber- res dels nostres veïns, avui que ja no ens saludam, que ens atrinxeram en la seguretat de dins ca nostra, era necessari reivindicar».

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page