top of page

ds., 11 de set.

|

Ciutadella de Menorca

Bacon Radars - Keep the Lights Off

Bacon Radars és el grup de música que feia falta a Menorca. Energia, joventut, i alguna gamberrada. Keep the lights off és la versió menorquina del "Que no pare la fiesta" o el "Don't stop me now"! No enceneu els llums, que la festa continua!

Registration is Closed
See other events
Bacon Radars - Keep the Lights Off
Bacon Radars - Keep the Lights Off

Horari

11 de set. de 2021, 21:00

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Bacon Radars és el grup underground que Menorca necessita. Energia garage, joventut amb alguna cana i gamberrades estipulades pel gènere musical. Keep the lights off és el seu primer disc autoeditat amb l’ajuda del segell Hidden DIY i conté tots els temes que podrem sentir a Es Born. Roger Abella (veus), Guillem Laborda (guitarra), Lluís Gelabert (guitarra i cors), Marc Fisa (baix i cors) i Santi Arderiu (bateria) són Bacon Radars, una banda de rock establerta a Barcelona, però amb dos membres menorquins que s’atreveixen a rompen l’escena més chill de les Illes i sortir a la defensa del “garage balear”.

Els components del grup declaren que «és molt il·lusionant presentar aquest disc a casa, ja que des de l’any 2018, en què vam tocar al Festival Cranc, no hem tornat a tocar a s’illa. Esteim encantats que es teatre aposti i doni suport a grups amb membres de Menorca"

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page