top of page

ds., 24 de set.

|

Ciutadella de Menorca

Born to be Born: 1ª Mostra de Talent Jove

#talentjove #menorca #artsenviu Neix la primera mostra de Talent Jove del Teatre des Born. BORN TO BE BORN vol ser un agitador cultural, una incubadora de projectes, nous talents i nous llenguatges: una oportunitat per fer aflorar projectes en gestació.

Registration is Closed
See other events
Born to be Born: 1ª Mostra de Talent Jove
Born to be Born: 1ª Mostra de Talent Jove

Horari

24 de set. de 2022, 18:30 CEST – 25 de set. de 2022, 19:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Neix la 1 Mostra de Talent Jove. BORN TO BE BORN vol ser un agitador cultural, una incubadora de projectes, nous talents i nous llenguatges: una oportunitat per fer aflorar projectes en gestació i comptar amb els primers intercanvis d’opinió amb el públic.

La  mostra ha de servir com un assaig-error. Com un espai on els joves  puguin equivocar-se, provar i experimentar amb nous llenguatges davant  de les exigències del públic local. Tothom necessita una passa prèvia  abans de debutar al Gran Teatre del Liceu!

BORN TO BE BORN és una mostra d'arts en  viu on s'hi podran descobrir les creacions de 6 companyies joves locals amb intèrprets menors de 30 anys. Una mostra per fer-nos una idea de com serà el tdBorn_ del futur!

La mostra se celebra coincidint amb la temporada de gínjols: els dies 24 i 25 de setembre i, cada dia, s'oferiran 3  propostes de les 18.30 h a les 22 h. Podeu assistir a tants passis com vulgueu!

Al final de cada funció repartirem unes cartolines perquè doneu el feedback pertinent a cada companyia. Serà el moment de demanar-los elegantment  que canviïn d'ofici o animar-los a seguir fins a IB3 i més enllà!

PROGRAMA:

DISSABTE 24  #Dansa

La Pell de la Nina | ContraFosat d'Orquestra | De 19.30 h a 20 h La ballarina Rosa Ribas Marquès ens transporta a un dels contes que més va marcar la seva infantesa, La Pell de la Nina. Ho fa a través del cos i el moviment i preparant una coreografia inèdita a propòsit de la Mostra.

#Música

Tagi Mo | Camerino 1 | De 20 a 20.30 h Amb un so relaxant i melancòlic, Tagi Mo es mostra directa amb una combinació de guitarra acústica i veu. Un intens ritme pausat i delicat que ens apropa al gran do de la senzillesa!

#Música #Visuals #Poesia

Sym bio sis | Escenari | De 20.30 a 21 h Creació multimèdia en viu, on tres al·lotes en escena —Júlia Beatloop, Alba Redondo i Andrea Vallvé— treballen la combinació de música electrònica, les arts visuals i la poesia. Va rebre menció especial a la Mostra Pedra en Viu del Festival Pedra Viva.

DIUMENGE 25  #Música

Dahlia | Sala públic tercer pis | De 18.30 a 19 h La confusió, la nostàlgia i l’absurd tracen el fil conductor del primer recull de cançons de grup Dahlia —que serà enregistrat pròximament. A cavall entre el pop metafísic i el rock progressiu es tracta d’una proposta incipient i singular ben pensada per commoure’ns.

#Teatre

Anomalía y Excepción | Sala tdBorn | De 19 a 20 h

Anomalía y Excepción és un viatge entre la realitat i la ficció, on l’autora exposa records de la seva infància i adolescència per entendre si ella és o no la responsable de la mort dels seus pares. Una investigació sobre els límits de les relacions familiars i la influència de la religió.

#Música

Ses Bísties de Mongofre | Sala tdBorn | De 20.30 a 21.15 h A cavall entre el folk, la rumba catalana i estils urbans com el rap, Ses Bísties fan festa i porten alegria allà on van. Una frescor que també combinen amb temes reflexius i crítics, sempre amb l’imaginari menorquí de fons.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page