top of page

ds., 21 de maig

|

Ciutadella de Menorca

Chatungla (Amalgama Kids)

#titelles #infantil #amalgamakids #pladesantjoan Chatungla és un singular zoo fet per criatures peculiars, cadascuna amb la seva història i estil, però totes nascudes d’algun objecte, xatarra o material recuperat o trobat, qui sap on.

Registration is Closed
See other events
Chatungla (Amalgama Kids)
Chatungla (Amalgama Kids)

Horari

21 de maig de 2022, 17:00 – 19:00

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

«Chatungla, una jungla de chatarra» és un singular zoo fet per criatures peculiars, cadascuna amb la seva història i estil, però totes nascudes d’algun objecte, xatarra o material recuperat o trobat, qui sap on. Ara aquestes criatures estan totes allà, darrere el teló, preparades per exhibir-se en un gran i atrevit espectacle.

És un festival de la xatarra, el més ordinari que es converteix en extraordinari, un joc antic que, en aquests moments de recuperació, ens transporta teatralment cap a un gran somriure.

Edat: A partir de 3 anys. Durada: 35 min.

Aquest espectacle es presentarà dins el marc del festival Amalgama Kids i tindrà lloc al Pla de Sant Joan de Ciutadella. 

Fitxa artística:

 Direcció, escenografia i construcció titelles: Fabrizio Azara Intèrprets: Sara Sáez y Bárbara Sánchez Vargas Música: Marco Valentino Disseny il·luminació: Jesús Palazón Vestuari: Lola Díaz Tècnica en gira: Amaya Ruiz Producció: Sara Sáez

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page