top of page

dg., 05 de febr.

|

Ciutadella de Menorca

Chicuelo: Caminos

#música #guitarraclassica #flamenc Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez «Chicuelo». Fet de tangos, alegrías, bulerías i granaínas, i amb una formació insòlita, obre nous camins sonors en el flamenco.

Registration is Closed
See other events
Chicuelo: Caminos
Chicuelo: Caminos

Horari

05 de febr. de 2023, 19:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Caminos és el nou projecte del guitarrista Juan Gómez «Chicuelo». Fet de tangos, alegrías, bulerías i granaínas, i amb una formació insòlita, obre nous camins sonors en el flamenco. El toque pur de Chicuelo, la delicada bateria de David Gómez i el virtuosisme del violoncel de Martín Meléndez envolta el baile de Karen Lugo, que, al mateix temps, llança noves formes ballant sobre el més mínim murmuri.

Sense cante, cajón o palmas, el repertori de Caminos està fet d’històries amb ritmes flamencs. Des d’una nana a un homenatge a Django Reinhart, les alegrías es transformen amb el violoncel de Meléndez i les bulerías amb la bateria de Gómez. L’espectacle uneix frescor, força i art, i ho transmet amb la mateixa naturalitat que la connexió que es produeix sobre l’escenari entre els quatre artistes.

Fitxa artística:

Juan Gómez «Chicuelo», guitarra

Karen Lugo, baile

Martín Meléndez, violoncel

David Gómez, bateria

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page