top of page

dj., 28 de jul.

|

Ciutadella de Menorca

Clara Peya

#clarapeya #piano #contemporani Amb un impressionant currículum a l’esquena, la pianista i compositora Clara Peya és musicalment inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social.

Registration is Closed
See other events
Clara Peya
Clara Peya

Horari

28 de jul. de 2022, 21:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Clara Peya, considerada una de les pianistes més prolífiques i transgressores de l’Estat, és energia i sentiment en estat pur. Sempre amb el piano com a centre de gravetat per compondre i escriure cançons beu de les sonoritats d’artistes com Samora Pinderhughes, RY X, Patrick Watson, Douglas Dare, Beady Belle, o referents consagrats com Portishead o Björk.

Al Teatre des Born presenta el seu onzè àlbum, Perifèria. Un viatge a les fronteres del so, a través d’un estil pop amb electrònica minimalista i amb una clara aposta pel so de piano de paret amb sordina com una opció estètica que respon també a una opció política: donar espai a allòarraconat, menystingut. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme discret. 

Aquest concert s'inclou dins el cicle Sons de Nit. 

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page