top of page

dc., 11 d’oct.

|

Ciutadella de Menorca

Cr#sh. Tothom pot caure | de Miquel Mas Fiol

La Carla, el Gerard i l'Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. Tres adolescents assedegats de vida cerquen una felicitat inexistent.

Cr#sh. Tothom pot caure | de Miquel Mas Fiol
Cr#sh. Tothom pot caure | de Miquel Mas Fiol

Horari

11 d’oct., 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

La Carla, el Gerard i l'Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. Tres adolescents assedegats de vida cerquen una felicitat inexistent. La Carla, aspirant a tenista d'elit, lluita constantment per ser la millor en tots els àmbits de la seva vida; el Gerard es bolca passionalment en una relació virtual a través d'una aplicació de cites i l'Alba intenta ferventment trobar el seu lloc al món. Tres històries que no deixen ningú indiferent. Tres històries que aconsegueixen ressonar massa, que poden semblar a priori llunyanes però que al mateix temps es fan estranyament properes. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d'aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar.

Públic: edat recomanada a partir de 14 anys

Durada: 1 h i 20 min

Idioma: teatre de text en català Preu: de 7 fins a 15 €

FITXA ARTÍSTICA Dramatúrgia i direcció: Miquel Mas Fiol Intèrprets: Alba Flor, Gerard Franch i Carla Vilaró Espai escènic, il·luminació i vestuari: Quim Algora Videoprojeccions:   Marc Algora Moviment: Maria Salarich Suport dramatúrgic: Alba Flor, Gerard Franch i Carla Vilaró Ajudantia a la producció: Marta Bueno, Carla Vilaró i Xisco Segura Una producció de Cia Mea Culpa

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page