top of page

ds., 13 de nov.

|

Ciutadella de Menorca

Creus que això li interessa a algú? (Mô Teatre)

ordi Odrí i Joan Taltavull són l’estranya parella del Teatre menorquí. Ja col·leccionen uns quants rols després d’haver treballat junts en diversos textos per a dos intèrprets com «El Cor d’un boxejador», «Adreça Desconeguda» o «Amants» (Premi Teatre de Butxaca 2016).

Registration is Closed
See other events
Creus que això li interessa a algú? (Mô Teatre)
Creus que això li interessa a algú? (Mô Teatre)

Horari

13 de nov. de 2021, 20:00

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

CREUS QUE AIXÒ LI INTERESSA A ALGÚ?

Jordi Odrí i Joan Taltavull són l’estranya parella del Teatre menorquí. Ja col·leccionen uns quants rols després d’haver treballat junts en diversos textos per a dos intèrprets com «El Cor d’un boxejador», «Adreça Desconeguda» o «Amants» (Premi Teatre de Butxaca 2016).

Aquesta nova obra escrita pel mateix Jordi Odrí és un desencontre generacional entre pare i fill. Una peça en blanc i negre que versa sobre la incomunicació, els equívocs, la vida i la mort i ho fa utilitzant diferents llenguatges com text, cant, caricatura, dansa o l’audiovisual. Per això hi col·laboren els músics Maria Camps, Pere Arguimbau i Miquel Plana —que actuaran en directe el dia de l’estrena— amb el suport de les imatges de Montse Bulbena i la documentalista Isabel Andrés.

Fa gairebé un any que l’equip prepara aquest text que s’aixopluga en Mô Teatre i l’ull extern de la direcció de Matilde Muñiz i Andrés Bley com a tècnic del muntatge.

Trobareu entrades disponibles a 12 €

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page