top of page

dg., 29 d’oct.

|

Ciutadella de Menorca

El Bosque | Marcat Dance

El Bosque és una peça per a tres ballarins, inspirada en la naturalesa, les seves atmosferes, energies i sensacions, amb música original interpretada en directe per Pablo Polo.

El Bosque | Marcat Dance
El Bosque | Marcat Dance

Horari

29 d’oct., 19:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

El Bosque és una peça per a tres ballarins, inspirada en la naturalesa, les seves atmosferes, energies i sensacions, amb música original interpretada en directe per Pablo Polo. L'obra és un viatge sensorial que permet tant a l'espectador com als intèrprets endinsar-se en ell, perdre's i retrobar-se, creant un món misteriós, viu i enèrgic. A vegades lluminós, a vegades fosc, clar i tèrbol, aterridor i meravellós, dualitats que es difuminen i entremesclen quan ens submergim en ell. Una orquestració en temps real d'un paisatge sonor elèctric que conduiran a l'espectador per camins que el faran vibrar, laberints on ressona el pes de la gravetat d'un somni profund del qual no ens podem despertar.

Públic: edat recomanada a partir de 14 anys

Durada: 60 min

Idioma: sense text Preu: de 7 fins a 15 €

FITXA ARTÍSTICA Coreografia Mario Bermúdez Gil Composició musical José Pablo Polo Intèrpret Mario Bermúdez Gil, Catherine Coury i Marilisa Gallicchio Música en directe José Pablo Polo Disseny de llums Mamen BGil Management i distribució Claudia Morgana (Danzas del Mundo) Vestuari Mario Bermúdez Gil y Catherine Coury

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page