top of page

dg., 19 de nov.

|

Ciutadella de Menorca

El Circ dels Musinautes | OCIM & Hotel Iocandi

#musica #familiar La compositora Gina Leishman ha escrit aquesta música en exclusiva per a l'OCIM basant-se en el seu record d'infantesa de la lectura de la novel·la Night at the Circus que parla sobre Fevvers, una trapezista amb ales que desperta la curiositat d'un periodista.

El Circ dels Musinautes | OCIM & Hotel Iocandi
El Circ dels Musinautes | OCIM & Hotel Iocandi

Horari

19 de nov., 18:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

La compositora Gina Leishman ha escrit aquesta música en exclusiva per a l'OCIM basant-se en el seu record d'infantesa de la lectura de la novel·la Night at the Circus que parla sobre Fevvers, una trapezista amb ales que desperta la curiositat d'un periodista.

La múscia no segueix fil per randa la trama, sinó que es basa en les escenes, emocions i imatges que més la van impactar durant la lecutra. La composició, en total nou moviments de caràcter contrastant, ofereix una visió moderna i fresca de la música per a circ, amb el segell de qualitat de l'OCIM dirigida per Francesc Prat.

L'espectacle, dirigit per Joan Fullana combina elements de realisme màgic, humor i crítica social per crear una història fascinant i impactant. La música i el circ segueixen un argument que explora la vida de la trapezista i els seus viatges en què trobarà diferents personatges. La companyia de circ Hotel Iocandi ha preparat un espectacle en què el trapezi és el protagonista, juntament amb l'escala d'equilibris i el clown. Els músics de l'OCIM participaran de l'escena en moments clau, dotant l'espectacle de dinamisme i oferint una veritable fusió de les dues pràctiques artístiques.

Públic: per a tots els públics Durada: 45 min Idioma: català Preu: de 6 fins a 12 €

FITXA ARTÍSTICA Una creació de Hotel Iocandi & Orquestra de Cambra Illa de Menorca  Direcció musical

Francesc Prat Composició

Gina Leishman Direcció escènica

Joan Fullana Intèrprets Hotel Iocandi

Disponible per a funció escolar

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page