top of page

dg., 12 de març

|

Ciutadella de Menorca

El Patio Teatro: Conservando Memoria

#teatrefamiliar #teatreobjectes És possible retenir els records? Envasar-los perquè ens acompanyin tota la vida? I quin valor poden arribar a tenir? El Patio Teatro, ens dibuixa un quadre preciosista, un engranatge ple de records i emocions al voltant de la figura dels nostres avis i àvies...

Registration is Closed
See other events
El Patio Teatro: Conservando Memoria

Horari

12 de març, 18:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Teatre d’objectes

Conservando Memoria  El Patio Teatro

Recomanat a partir de 12 anys  

Durada: 45 min

Idioma: castellà

És possible retenir els records? Envasar-los perquè ens acompanyin tota la vida? I quin valor poden arribar a tenir? La companyia de La Rioja, El Patio Teatro, ens dibuixa un quadre preciosista, un engranatge ple de records i emocions al voltant de la figura dels nostres avis i àvies i de les seves vides, del seu llegat i del valor del seu record.

Conservando memoria és un exercici escènic en què a partir dels records personals i íntims de la companyia, es construeix una reflexió crítica sobre el record i sobre com conservar la memòria de les coses quotidianes; d’allò que no surt mai als diaris i és recollit en els llibres d’història, però que, d’alguna manera, ens fa ser qui som.

Aquest muntatge, un dels millors exemples de teatre d’objectes, ha rebut el reconeixement del públic i també de nombrosos premis com el Premi Fetén 2020 a la millor autoria, el Drac d’Or a la millor dramatúrgia i el Drac d’Or de les autonomies de la Fira de Titelles de Lleida, així com el Premi del Festival Violeta 2019.

Fitxa artística:

Idea, creació, dramatúrgia, direcció, il·luminació, interpretació: Julián Saenz López i Izaskun Fernández

Disseny gràfic: Diego Solloa

Fotografia: Clara Larrea

Música: Diversos autors

Producció: El Patio

Distribució: Ana Sala

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page