top of page

dj., 27 de gen.

|

Ciutadella de Menorca

El ventre del mar (Cineclub)

El ventre del mar, el nou film del director mallorquí Agustí Villaronga, se situa al juny de 1816. La fragata la Alliance, de la Marina francesa, embarranca en un banc de sorra davant les costes del Senegal. Els intents per a alliberar-la resulten inútils i no queda més remei que abandonar la nau.

Registration is Closed
See other events
El ventre del mar (Cineclub)

Horari

27 de gen. de 2022, 20:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Gran guanyadora del Festival de Màlaga, amb fins a 6 premis entre els quals hi ha Millor Pel·lícula i Millor Director, i també Pel·lícula Inaugural de l’Atlàntida Mallorca Film Fest. Sens dubte, la millor pel·lícula d'Agustí Villaronga des de "Pa Negre".   

Juny de 1816. La fragata la Alliance, de la Marina francesa, embarranca en un banc de sorra davant les costes del Senegal. Els intents per a alliberar-la resulten inútils i no queda més remei que abandonar la nau. Com que els bots disponibles no són suficients per a acollir tota la tripulació, es construeix una balsa d'uns 12 metres de llarg i 6 d'ample. En aquesta embarcació precària obliguen a pujar a 147 homes: soldats, mariners, algun passatger i uns pocs oficials. El pla d'evacuació de la nau preveu que els bots disponibles els remolquin fins a la riba. Així i tot, el pànic i la confusió s'apoderen del comboi que intenta arribar a la costa. Per covardia o ineptitud, els bots perden contacte amb la balsa. La soga que ho remolca es trenca, o algú la talla. El corrent l'arrossega, i desapareix en l'horitzó.

Aquesta pel·lícula només es projectarà dijous 27

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page