top of page

dt., 09 de març

|

Teatre Municipal des Born

Els dies mentits

#Teatre #Feminisme #ProgramacióEspecialDiaDeLaDona Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant quinze anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai nosurti al seu món real. Una dona que no té orgasmes.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Els dies mentits

Horari

09 de març de 2021, 19:30

Teatre Municipal des Born, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Amb la col·laboració de l'Àrea d'Igualtat i de Cooperació de l'Ajuntament de Ciutadella 

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai no surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.

ELS DIES MENTITS és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha en el món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabam dient per sentir-nos integrats dins d’una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent, però que, alhora, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores.

A partir de dones reals i anònimes i de la seva experiència, s’ha escrit ELS DIES MENTITS, un monòleg que parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat. Un text escrit des de les mentides que ens diem i que ens diuen.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page