top of page

dc., 16 de març

|

Ciutadella de Menorca

FLEE (Cineclub)

#cineclub #cine #animació #documental #immigració #homosexualitat Un refugiat afganès resident a Dinamarca accepta contar la seva història personal amb una condició: que no es reveli la seva identitat.

Registration is Closed
See other events
FLEE (Cineclub)

Horari

16 de març de 2022, 20:30 CET – 17 de març de 2022, 20:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Flee explica la història real d'Amin, que s'enfronta a un dolorós secret que ha mantingut ocult durant 20 anys i que amenaça desbaratar la vida que ha construït per a ell i el seu futur marit.

Amin accepta contar el seu viatge com a nen refugiat afganès, però amb la condició de no rebel·lar la seva identitat. Per a aconseguir tal propòsit, el director Jonas Poher Rasmussen decideix utilitzar un estil d'animació que no només protegeix el narrador, sinó que potencia la seva història, combinant el temps i la memòria de forma visceral i poètica.

Aquest format fa que Amin se senti més còmode per a explicar la seva història, podent fer servir la seva veu real a la pel·lícula, però mantenint l'anonimat. Amin i Jonas aconsegueixen mostrar vívidament a la gent el trauma que es produeix abans que els refugiats arribin sans i estalvis a un nou país.

Sense una gota de cinisme, i sense caure en el sentimentalisme, Flee explota l'animació de forma meravellosa per a concedir-nos una empatia miraculosa.

Direcció: Jonas Poher Rasmussen País: Dinamarca (2021)

Durada: 90 min

No recomanada per a menors de 12 anys

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page