top of page

dj., 09 de set.

|

Ciutadella de Menorca

Flor de Sal - Joan Mesquida

La més salada de totes. Flor de sal neix dins del marc cultural mediterrani, en format musical. Joan Mesquida (clarinet) acompanyat del seu quartet i amb les col·laboracions ens endinsen en un concert intimista, amable i, perquè no, saladet.

Registration is Closed
See other events
Flor de Sal - Joan Mesquida
Flor de Sal - Joan Mesquida

Horari

09 de set. de 2021, 20:30

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

La Flor de sal neix dins del marc cultural mediterrani en format musical. El mític director de la Banda de Música de Ciutadella ha decidit rodejar-se d’un bon grup de musics menorquins que l’acompanyen en aquest aventura mediterrània. De manera que el concert respon a un treball inèdit de Joan Mesquida (clarinet i saxo soprano), acompanyat per Josep Ruete (guitarres), Àngel Gelabert (teclats), Silve Soler (baix) i

Pere Moll (bateria i percussió); i amb les col·laboracions especials de Blanca Coll (violí) i dels dansaires Júlia Portella i Joel Colmenero.

Una potent selecció de temes menorquins i de temes propis que ha anat guardant al llarg d’anys, i de versions d’algunes de les seves cançons preferides, amb una reinterpretació prudent i delicada que aporten una nova dimensió de sabor saladet.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page