top of page

ds., 21 d’oct.

|

Ciutadella de Menorca

Gala Premi Born de Teatre | El Gos de Lluïsa Cunillé

Arriba la quaranta-vuitena edició del guardó Premi Born de Teatre, un dels premis més ben valorats dins l’àmbit d’escriptura dramàtica nacional, organitzat pel Cercle Artístic.

Gala Premi Born de Teatre | El Gos de Lluïsa Cunillé
Gala Premi Born de Teatre | El Gos de Lluïsa Cunillé

Horari

21 d’oct., 21:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

VENDA D'ENTRADES PREMI BORN

Per a socis del 3 al 14 d'octubre

Per a la resta, de dia 16 a dia 21 d'octubre

Arriba la quaranta-vuitena edició del guardó Premi Born de Teatre, un dels premis més ben valorats dins l’àmbit d’escriptura dramàtica nacional, organitzat pel Cercle Artístic. En aquesta gala s’hi durà a terme la representació de l’obra guanyadora del certamen anterior, El Gos de Lluïsa Cunillé, i a continuació, es farà entrega del 48è Premi Born de Teatre.

Sinopsi El Gos

En una plujosa tarda d’estiu, un jove es presenta a la casa d’un antic professor d’institut per retornar-li un gos que ha trobat pel carrer. Aquesta visita imprevista, propiciada per l’animal, serà el detonant perquè tots dos desconeguts s’embarquin en un inquietant acostament que trasbalsarà les seves existències. Després d’El jardí —nominada a tres Premis de la Crítica, com a millor espectacle de petit format, millor interpretació femenina ex aequo i millor direcció—, Albert Arribas torna a capbussar-se en el fascinant univers oníric de Lluïsa Cunillé, aquesta vegada amb una obra sobre la masculinitat protagonitzada per Albert Pérez i Albert Prat.

Públic: a partir de 14 anys  Durada: 75 min Idioma: català  Preu: de 15 fins a 20 €   FITXA ARTÍSTICA Direcció  Albert Arribas

Intèrprets Albert Prat i Joan Anguera

Escenografia i vestuari Silvia Delagneau

Espai sonor Lucas Ariel Vallejos

Direcció tècnica Miquel Oliveras

Producció Amici Miei Produccions SL

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page