top of page

dv., 25 de març

|

Ciutadella de Menorca

Gran Reserva (Rhum & Cia)

#clown Una festa esbojarrada i amb molt de ritme per repassar els millors moments de la companyia de clown Rhum & Cia. Després de l’èxit de Rhum (2014), Rhümia (2016) i Rhumans (2018), arriba la collita del 2020. De què tindrà gust? Doncs d’humor absurd, gamberrisme, màgia, tendresa i emoció.

Registration is Closed
See other events
Gran Reserva (Rhum & Cia)
Gran Reserva (Rhum & Cia)

Horari

25 de març de 2022, 20:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Més de 50.000 espectadors han vist els tres espectacles que, des del 2014, Rhum & Cia ha anat estrenant . I tots s’han intoxicat feliçment amb l’humor gamberro i hilarant de la companyia. Ara, arriba la collita del 2020.

On està el secret? Potser en la barreja de varietats autòctones, potser en la textura envellutada dels grans clàssics o en el buquet que desprèn l’humor que practiquen... El cas és que els productes d’aquest celler han creat addicció entre el públic.

Un Gran reserva servit per sommeliers abillats amb un nas vermell que abocaran a les nostres copes els millors moments de les collites anteriors de la companyia (i algun de nou!). Un espectacle que servirà de gran comiat a una experiència que va néixer de la voluntat de retre homenatge a un dels grans actors i pallassos del nostre temps: Joan Montanyès, Monti

Oblideu-vos de la vostra part més racional i avorrida!

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page