top of page

dg., 06 de febr.

|

Ciutadella de Menorca

H2O

#teatrefamiliar #clown #infantil H20, de la companyia Diàlegs d'Art, ens explica la història de dues amigues que han decidit gaudir d’un dia de platja, sense ser conscients de fins a quin punt el seu consum desmesurat de plàstics afecta negativament la mar.

Registration is Closed
See other events
H2O
H2O

Horari

06 de febr. de 2022, 18:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

H20 ens explica la història de dues amigues que han decidit gaudir d’un dia de platja, sense ser conscients de fins a quin punt el seu consum desmesurat de plàstics afecta negativament la mar. Però l’ànima de l’aigua, amb una forta ventada, se les endurà cap al fons marí, perquè vegin on van a parar tots aquests residus.

A partir d’aquest viatge iniciàtic, les protagonistes reflexionaran sobre les conseqüències nocives de l’ús dels plàstics per als animals i el medi marí, i amb l’ajuda del públic cercaran solucions per a aquesta greu problemàtica.

D’una manera tendra i divertida, el muntatge de Diàlegs d’Art explica la importància del reciclatge i la reutilització, i ens adverteix sobre els perills de no cuidar el nostre planeta. L’obra combina dansa, teatre i audiovisuals, i compta amb la veu en off de Blanca Argilès.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page