top of page

dv., 28 de gen.

|

Ciutadella de Menorca

Homenatge a les víctimes del nazisme + P.A.U. (Paisatges als Ulls)

El Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de l’illa reten homenatge a les víctimes menorquines als camps d’extermini nazis amb motiu del Dia internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust (27 de gener).

Registration is Closed
See other events
Homenatge a les víctimes del nazisme + P.A.U. (Paisatges als Ulls)
Homenatge a les víctimes del nazisme + P.A.U. (Paisatges als Ulls)

Horari

28 de gen. de 2022, 20:00

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

A l'acte hi intervindran les diverses autoritats, amb els parlaments del Vicepresident i Conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, i de la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila.

Més tard se seguirà amb la ponència “Migrants i refugiades: persones sense dret a tenir drets", a càrrec de José Javier Ordóñez Echeverría, doctor en Dret i, finalment, es tancarà l'homenatge amb l'obra de teatre P.A.U. (Paisatges als Ulls), de la companyia La Fam de la Fera. 

P.A.U. (Paisatges als Ulls) parteix de la premissa que l'estat del mar reflecteix l'estat de l'ànima de la societat. Sobre l'escenari no hi ha actors, sinó persones que han creuat un mar buscant la llibertat. I és sobre l'escenari a on troben un lloc per connectar i verbalitzar experiències de vida que es poden sentir com a pròpies.  P.A.U. Paisatges als Ulls posa l'escena a disposició de tres persones migrades que ens explicaran la seva història real: com van arribar fins aquí? Per què? Què significa abandonar la teva terra per buscar una vida millor? I a quin preu? A través de la seva història de vida, posant el focus en la seva perillosa travessia pel mar i en el seu viatge en pastera, els protagonistes ens explicaran qui eren abans de deixar el seu país d'origen, qui són ara i qui volen arribar a ser.

L'esdeveniment és gratuït i obert a tothom. 

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page