top of page

dg., 06 de març

|

Ciutadella de Menorca

Italino Grand Hotel

#teatrefamiliar #clown Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l'últim soterrani del ITALINO GRAND HOTEL hi ha la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra.

Registration is Closed
See other events
Italino Grand Hotel
Italino Grand Hotel

Horari

06 de març de 2022, 18:00 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l'últim soterrani del ITALINO GRAND HOTEL hi ha la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra.

Una producció de la Companyia La Tal, creada per Jordi Magdalendo i dirigida per Tolo Ferrà i el mateix Jordi Magdalendo.

Des de 1986 La Companyia La Tal ha evolucionat del pallasso clàssic fins a un univers propi fruit de una profunda revisió sobre el mon del clown. La seva contundent estètic és marca pròpia de la companyia. Crea espectacle de teatre de Sala i carrer per tots públics han representat en escenaris i festivals de tot el món.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page