top of page

dt., 01 d’ag.

|

Ciutadella de Menorca

Jay Jay Johanson | Sons de Nit

#música L’artista suec Jay-Jay Johanson és el gran crooner de l’era electrònica, un Sinatra postmodern amb una facilitat innata per les melodies d’un suggeridor aire melancòlic, ressons de Chet Baker i gran capacitat per a emocionar.

Jay Jay Johanson | Sons de Nit
Jay Jay Johanson | Sons de Nit

Horari

01 d’ag., 21:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

L’artista suec Jay-Jay Johanson és el gran crooner de l’era electrònica, un Sinatra postmodern amb una facilitat innata per les melodies d’un suggeridor aire melancòlic, ressons de Chet Baker i gran capacitat per a emocionar. La seva veu, suau i embriagadora, eleva les seves peces del subtil al sublim, amb sons pròxims al jazz o, fins i tot, a la bossa-nova. En les seves interpretacions en directe suma una

exquisida presència sobre l’escenari amb un estil que traspua una imponent i elegant personalitat.

Al juny d’aquest any 2023 publica nou àlbum, ‘Fetish’, el número 14 de la seva extensa carrera. El nou disc és un irresistible i cinematogràfic còctel de cançons que obre una nova era per a l’icònic artista suec, després de l’íntima i introspectiva trilogia que componien els seus anteriors discos (‘Bury the Hatchet’ 2017, ‘Kings Cross’ 2019 i ‘Rorschach Test’ 2021). Amb ‘Fetish’ Johanson ens porta des dels llocs més íntims fins a la pista de ball amb hipnòtics sons electrònics.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page