top of page

dc., 17 de maig

|

Ciutadella de Menorca

'KAR' de Fekete Seretlek & Studio Damúza | Festival Teresetes

#titelles #musical #teatredobjectes Arriba des de República Txeca una singular peça d’objectes en moviment i composicions musicals sobre motius d’Anna Karenina. Un cabaret de folk i realisme rus ple d’imaginació!

Registration is Closed
See other events
'KAR' de Fekete Seretlek & Studio Damúza | Festival Teresetes
'KAR' de Fekete Seretlek & Studio Damúza | Festival Teresetes

Horari

17 de maig de 2023, 20:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Teatre d’objectes · Música

Fekete Seretlek & Studio Damúza · Festival Teresetes

Espectacle recomanat a partir de 15 anys

60 min

Arriba des de República Txeca una singular peça d’objectes en moviment i composicions musicals sobre motius d’Anna Karenina. Un cabaret de folk i realisme rus ple d’imaginació! Aquest any repetim la col·laboració amb el Festival Teresetes de Mallorca, qui ens porta KAR, una obra de teatre d’objectes i concert sobre motius d’Anna Karenina.

L’actuació combina música, cabaret i teatre d’objectes presentant composicions musicals originals i lúdiques que deriven principalment del folk rus. Sis actors expressius, veus i una taula sobre la qual s’animen objectes per construir composicions rítmiques, recreen amb suavitat fragments de la novel·la.

Durant el sopar fúnebre, durant el tentineig de copes i el silenciós acompanyament de la banda fúnebre, en lloc d’un comiat pacífic, comencen a esdevenir fragments de la vida de la persona difunta. A través dels moviments aleatoris del cambrer i mitjançant una combinació de música, paraules i objectes, la imaginació dels convidats reanimen el difunt. Intoxicats pel vi, comencen a submergir-se en el passat, fins que finalment ells mateixos es converteixen en personatges de la història d’Anna Karenina.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page