top of page

dg., 23 d’abr.

|

Ciutadella de Menorca

La Maleta | Minúcia Teatre

#clown #familiar La maleta és un espectacle còmic i visual per a tots els públics. El viatge més llarg i emotiu que pot fer algú és el viatge de la seva pròpia vida.

Registration is Closed
See other events
La Maleta | Minúcia Teatre
La Maleta | Minúcia Teatre

Horari

23 d’abr. de 2023, 18:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Teatre Familiar · Clown La Maleta Minúcia Teatre

Espectacle per infants a partir de 6 anys Durada: 55 min

La maleta és un espectacle còmic i visual per a tots els públics. El viatge més llarg i emotiu que pot fer algú és el viatge de la seva pròpia vida. Un periple ple d’emocions, durant el qual pots passar d’una alegria desbocada a la tristesa més absoluta, passant del riure a les llàgrimes en tancar i obrir d’ulls. Un viatge del qual anirem guardant aquells records personals que ens han fet créixer com a persones a les maletes que ens acompanyaran durant el trajecte. Un espectacle que commou i fa riure a tothom.

Els actors menorquins Anselm Serra i Jordi Pérez —o el que és el mateix: Minúcia Teatre— presenten la seva tercera producció teatral, després dels èxits Quina pescada! i Tatanka. I com cada vegada que surten a l’escenari, ho fan amb la ferma intenció de divertir al públic i deixar un regust d’esperança per un futur millor. En altres paraules, segueixen el propòsit elemental del clown: fer-nos riure reflexionant.

Fitxa artística: Creació i interpretació: Anselm Serra i Jordi Pérez Direcció: Anna Ros Il·luminació: Sergi Illa Vestuari: Mireia Costa Disseny escenogràfic: Guillem Sintes

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page