top of page

dv., 07 de jul.

|

Ciutadella de Menorca

La Novena de Beethoven | OCIM (a Lithica)

#ocim #novenadebeethoven #lithica #joventutsmusicals Un dels grans títols de la Història de la música occidental. Un gran repte i un pas natural per obrir-se cap al futur que l’OCIM s’ha proposat per celebrar el 25è aniversari de l’Orquestra.

La Novena de Beethoven | OCIM (a Lithica)
La Novena de Beethoven | OCIM (a Lithica)

Horari

07 de jul., 21:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Un dels grans títols de la Història de la música occidental. Un gran repte i un pas natural per obrir-se cap al futur que l’OCIM s’ha proposat per celebrar el 25è aniversari de l’Orquestra.

La famosa creació del prestigiós compositor alemany de finals del segle XVIII, Ludwig van Beethoven (1770-1827), fou la darrera de les seves simfonies, estrenada el 7 de maig de 1824, que li atorgà una dimensió internacional i històrica sense precedents en la música clàssica.

La peça és concebuda com un símbol, com una ofrena musical a la fraternitat i a la llibertat dels pobles. No debades, s’incorporà com a himne de la Unió Europea l’any 1986. És, doncs, aquesta popular simfonia d’abast mundial l’escollida per l’OCIM per commemorar el seu quart de segle després d’una consolidació fefaent durant els darrers anys amb una àmplia i variada oferta. Serà de la mà del director Francesc Prat al capdavant d’uns 40 músics professionals i d’un cor de cantaires en què es fixarà aquesta actuació estel·lar de l’estiu.

L’espectacle tindrà lloc a les Pedreres de s’Hostal, dins del cicle Fosquets a Lithica i en col·laboració amb el Festival d’Estiu de Joventuts Musicals de Ciutadella. Tanmateix, les entrades anticipades online han d’adquirir-se a través de la pàgina web del Teatre des Born. 

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page