top of page

dc., 23 de març

|

Ciutadella de Menorca

La peor persona del mundo (Cineclub)

#cineclub #cine #millennials Aquest retrat generacional es converteix en un homenatge amable i tranquil a la calma i la indecisió, a fer que la vida esperi, per bé i per mal.

Registration is Closed
See other events
La peor persona del mundo (Cineclub)
La peor persona del mundo (Cineclub)

Horari

23 de març de 2022, 20:30 – 24 de març de 2022, 20:30

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Aquesta cinta noruega sorprèn per la seva forma de comèdia romàntica moderna i actual. Joaquim Trier confirma que pot ser lleuger i fins i tot divertit, però amb gran elegància en el to i la posada en escena. Aquest retrat generacional es converteix enun homenatge amable i tranquil a la calma i la indecisió, a fer que la vida esperi, per bé i per mal. I Renate Reinsve està sublim.

Julie farà els trenta i la seva vida és un desastre existencial. Ja ha desaprofitat part del seu talent i el seu xicot Aksel la pressiona perquè contingui la seva energia creativa. Una nit es cola en una festa i coneix el jove i encantador Eivind. Trigarà poc a trencar amb Aksel i embarcar-se en una nova relació amb l’esperança que la seva vida adquireixi una perspectiva nova. No obstant això, haureu d’adonar-vos que ja és massa tard per a certes opcions vitals.

Direcció: Joachim Trier

País: Noruega (2021)

Durada: 121 min

No recomanada per a menors de 12 anys

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page