top of page

ds., 02 de des.

|

Ciutadella de Menorca

La Tríada: contra el diàleg | Produccions de Ferro

#teatre La Tríada: contra el diàleg és un espectacle escrit a sis mans per tres dramaturgs, Joan Yago, Marta Barceló i Llàtzer Garcia, a partir d’un tema comú: les dificultats per al diàleg que imposa la societat actual.

La Tríada: contra el diàleg | Produccions de Ferro
La Tríada: contra el diàleg | Produccions de Ferro

Horari

02 de des. de 2023, 20:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

La Tríada: contra el diàleg és un espectacle escrit a sis mans per tres dramaturgs, Joan Yago, Marta Barceló i Llàtzer Garcia, a partir d’un tema comú: les dificultats per al diàleg que imposa la societat actual. L’espectacle ens presenta tres històries que s’entrellacen per esdevenir una sola peça teatral, que es mou entre la comèdia i el drama i que es demana si el diàleg és realment la gran solució a tots els mals de la nostra societat contemporània, individualista i polaritzada. O potser el problema són precisament les paraules, aquesta creença cega i absoluta en les paraules? Tot això amb el recurs quasi absolut de la paraula i la interpretació.

Públic: edat recomanada a partir de 12 anys Durada: 70 min Idioma: català Preu: de 7 fins a 15 €

FITXA ARTÍSTICA Dramatúrgia Joan Yago, Marta Barceló i Llàtzer Garcia Intèrprets Lluqui Herrero, Lluís Marquès i Jordi Figueras Direcció Joan Fullana Il·luminació i espai sonor Olivier Auclair Vestuari Josep Orfila Fotografies Llorenç Gris Producció Fàtima Riera Comunicació Cristina Bugallo

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page