top of page

ds., 18 de set.

|

Ciutadella de Menorca

Leonmanso

Serà una nit de cançons escrites per ser escoltades, d’històries curtes i algunes col·laboracions tan màgiques com amigables. Us esperem amb totes ses ganes del món, que són moltes i no poques

Registration is Closed
See other events
Leonmanso
Leonmanso

Horari

18 de set. de 2021, 21:00

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Serà una nit de cançons escrites per ser escoltades, d’històries curtes i algunes col·laboracions tan màgiques com amigables. Us esperem amb totes les ganes del món, que són moltes i no poques.

Amb unes lletres sinceres i carregades d’intel·ligència emocional, Leonmanso, el millor lletrista de tota l’illa, ens ofereix un recull de cançons rodones i lluminoses, que ens recorden que hem de mirar cap endins i gaudir la vida mentre siguem vius. I quina millor manera de gaudir-la que assistint a algun dels seus directes?

Amb paraules de Joan Miquel Oliver «en Leonmanso és un d’aquells paios que tenen un Gran Problema, una Diferència Abismal, una Fuga Permanent per on li vessen unes

cançons que són la mescla de dues coses: un material parcialment drenat i una imaginació sense límit per espantar la gravetat de l’assumpte».

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page