top of page

ds., 03 d’abr.

|

Ciutadella de Menorca

LIKES - Núria Guiu

#Dansa #TeatreLliure Quin lloc pren el cos, la forma, l’aparença, les imatges amb què tantes vegades ens exposem a la xarxa, en relació a aquests likes? Quan parlem de likes, estem parlant només de prémer un botó a internet? O estem també parlant de la manera com mirem, observem i valorem l’altre?

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
LIKES - Núria Guiu
LIKES - Núria Guiu

Horari

03 d’abr. de 2021, 20:00

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

LIKES parteix de l’anàlisi de dos dels fenòmens més populars de Youtube: el cover dance i els tutorials i vídeos sobre les diferents tècniques de ioga. Des d’una perspectiva socioantropològica, l’artista aborda el públic amb un discurs sobre el valor social d’un like en les nostres societats digitals.

Quin lloc pren el cos, la forma, l’aparença, les imatges amb què tantes vegades ens exposem a la xarxa, en relació a aquests likes? Quin lloc ocupen aquest likes, com a nous símbols de prestigi social, en relació a la seva mercantilització o comercialització i, per tant, també indirectament, potser també en relació al cos i la seva imatge a través de la xarxa? Quan parlem de likes, estem parlant només de prémer un botó a internet? O estem també parlant de la manera com mirem, observem i valorem l’altre, i en funció de què?

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page