top of page

dc., 18 de maig

|

Ciutadella de Menorca

Macbeth Muet

#teatre #shakespeare #festivalteresetes #canadà El 24è Festival Teresetes de Mallorca ens porta aquesta impecable versió shakespeariana de la mà d'una companyia del Canadà. La companyia de Montreal arriba amb un teatre creatiu i avantguardista i una experimental versió del clàssic de Shakespeare.

Registration is Closed
See other events
Macbeth Muet
Macbeth Muet

Horari

18 de maig de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

El 24è Festival Teresetes de Mallorca ens porta aquesta impecable versió shakespeariana de la mà d'una companyia del Canadà. La companyia de Montreal arriba a Menorca amb un teatre creatiu i avantguardista i una experimental versió del clàssic de Shakespeare. No hi ha diàlegs en aquesta oxigenant versió de Macbeth, sinó dos intèrprets amb els seus rostres blanquejats, fent de Macbeth i Lady Macbeth, Macduff representat per un guant d'hoquei o Banquo, per un plat... Argument: 

Macbeth, un soldat lleial a la seva nació, es troba al camp de batalla amb tres bruixes que prediuen que serà rei. Després d'aquesta revelació, Macbeth i Lady Macbeth trien el sagnant camí de l'ambició, la traïció i el poder. Inspirada en el cinema mut i coquetejant amb les titelles i el melodrama, aquesta adaptació sense paraules de Macbeth ens transporta amb humor a una carrera frenètica pel poder. En una versió trepidant i sanguinària dels problemes de la parella condemnada, Macbeth Mute deconstrueix la tragèdia de Shakespeare amb un teatre visceral, utilitzant cossos, objectes i sang falsa, en un món desproveït de moralitat, on les vides humanes són tant d'un sol ús com gots d'escuma de poliestirè. Amb el suport d'una banda sonora carregada i sorprenent, els intèrprets-titellaires ens ofereixen una coreografia de gran vol.

Equip artístic: Idea original i creació: Marie-Hélène Bélanger Dumas i Jon Lachlan StewartDirecció: Jon Lachlan Stewart Escenografia: Cédric Lord Disseny de so: Jon Lachlan Stewart Intèrprets: Clara Prévost i Jérémie Francoeur

Durada: 60 minuts Espectacle no recomanat per a menors de 14 anys

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page