top of page

ds., 15 d’oct.

|

Ciutadella de Menorca

Marco Mezquida Trio: Letter to Milos

#piano #freejazz #noualbum #marcomezquida Letter to Milos reuneix novament a l’original trio amb el qual Marco Mezquida va gravar Ravel's dreams (2017) i Talismán (2019): Aleix Tobias a la percussió i Martín Meléndez al celo. L’àlbum aprofundeix en l’esperit lúdic d'aquest triangle musical.

Registration is Closed
See other events
Marco Mezquida Trio: Letter to Milos
Marco Mezquida Trio: Letter to Milos

Horari

15 d’oct. de 2022, 21:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Letter to Milos reuneix novament a l’original trio amb el qual Marco Mezquida va gravar Ravel's dreams (2017) i Talismán (2019): Aleix Tobias a la percussió i Martín Meléndez al celo. L’àlbum aprofundeix en l’esperit lúdic que des d’un inici ha guiat a aquest al trio.

L’obra conté peces en les que els músics regressen a les seves evocacions de la música tradicional ibèrica (sorteado, acechado, bulería), al seu gust pel sincretisme musical (en aquest cas, emparentant son cubà amb samba brasilera) o a les seves habituals picades d’ullet al romanticisme però, a més, rendeixen tribut al free jazz, el blues, la música circense y el groove.

Marco afirma que l’àlbum és un testimoni molt sincer de la seva identitat artística en aquest moment, alhora que, evidentment, una carta d’amor al seu fill en el seu primer any de vida.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page