top of page

ds., 08 d’oct.

|

Ciutadella de Menorca

Maria Àngels Gornés: Les ales obertes

#música #menorca #poesia Maria Àngels Gornés presenta el seu nou treball, «Les ales obertes» (Blau Produccions), el seu quart disc d’ençà inicià la carrera musical devers l’any 1976.

Registration is Closed
See other events
Maria Àngels Gornés: Les ales obertes
Maria Àngels Gornés: Les ales obertes

Horari

08 d’oct. de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Maria Àngels Gornés presenta el seu nou treball, Les ales obertes (Blau Produccions), el seu quart disc d’ençà inicià la carrera musical devers l’any 1976.

La cantant i compositora de Ciutadella manté un estil inconfusible proper al folk, on la seva veu prodigiosa, una veu dolça i vivaç, l’ha convertida en la Musa de Menorca. La finalitat primigènia —però també en l’actualitat— és posar veu a poetes menorquins, a més d’altres temes propis que complementen la seva valuosa aportació a la cançó, feta sentiment, reclam i estima a la llengua, cultura, territori i paisatges insulars.

Gornés enlaira les creacions poètiques d’autors de Menorca i n’ha fet un segell d’identitat illenca durant més de quatre dècades. En el seu nou disc musica 12 cançons dels versos de Gumersind Gomila, Joan F. López Casasnovas, Damià Borràs, Francesc Florit Nin i Carme Cloquells.

Fitxa artística:

Maria Àngels Gornés, veu

Guiem Soldevila, teclat, guitarra i veu

Lluís Gener, baix i contrabaix

Violant Menorca, violí i cors

David Rotger, guitarres

Moisès Pelegrí, percussions

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page