top of page

dv., 04 de març

|

Ciutadella de Menorca

Maria del Mar Bonet

#FestivalBarnaSants #músicatradiconal #concert Maria del Mar Bonet presenta «Saba de Terrer. Homenatge al Pare Ginard»; peces imprescindibles del seu cançoner més tradicional i tot un recull de cançons en homentage al Pare Ginard (1899 - 1976), autor del 'Cançoner Popular de Mallorca'

Registration is Closed
See other events
Maria del Mar Bonet
Maria del Mar Bonet

Horari

04 de març de 2022, 20:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Torna la combinació perfecte: Festival Barna Sants i Teatre des Born. Inaugurem la temporada amb la grandíssima Maria del Mar Bonet que no ha deixat mai de cantar la música popular i tradicional, dels Països Catalans, 'tornant al poble el que és del poble'. Des del seu primer disc 'Cançons de Menorca' l'any 1968, ha saltat de dècada en dècada duent als escenaris les arrels de les Balears, de Catalunya i del País Valencià. També ha cantat música popular de Tunis, Grècia, Síria, de Turquía, Itàlia i del Marroc. Fins i tot del Brasil i de Cuba. Allà ha estat guardonada recentment amb el PREMIO INTERNACIONAL MIGUEL MATAMOROS, que concedeix la UNEAC (Unión de Escritores y artistas de Cuba) amb l'objectiu d'exaltar les trajectòries excepcionals en el camp de la creació musical popular.

Al Teatre des Born, Maria del Mar Bonet recupera peces imprescindibles del seu cançoner més tradicional, tot presentan-t’hi un recull de cançons en clau d'homentage al Pare Ginard (1899 - 1976), autor del 'Cançoner Popular de Mallorca' integrat per més de quinze mil cançons tradicionals mallorquines, cosa que el converteix en el major que s'hagi fet mai en català, i pel qual va ser premiat per l'INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS el 1949 i el 1955.

Fotografia: ©Juan Miguel Morales 

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page