top of page

ds., 04 de juny

|

Ciutadella de Menorca

Marina Rossell + Eric Fraj

#FestivalBarnasants #dobleconcert La cantautora del Penedès fa una nova revisió de cançons de la resistència i peces pròpies fruit de la necessitat de sobreviure a temps maleïts. Abans, del seu concert, també podrem gaudir de les músiques d'Eric Fraj

Registration is Closed
See other events
Marina Rossell + Eric Fraj
Marina Rossell + Eric Fraj

Horari

04 de juny de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Marina Rossell és avui, molt probablement, la gran veu femenina de la cançó del Principat de Catalunya.

Rossell arriba a Ciutadella amb l’espectacle 300 crits, en que presenta les cançons del seu darrer disc homònim. 

En aquests 300 crits, la cantautora penedesenca hi fa una nova revisió de cançons de la resistència i peces pròpies fruit de la necessitat de sobreviure a temps maleïts. Del repertori de la chanson després de l’ocupació nazi, Rossell adapta “Sous le ciel de Paris” (Charles Trenet), “Avec le temps” (Léo Ferré), “J’attendrai” o “Je ne regrette rien” (Édith Piaf), i alhora no abandona la seva part creativa més personal i íntima. En el 25è àlbum de la seva carrera hi trobem temes propis i quasi confessionals com “Guardo el dubte” o “Morir d’un llamp”.

Eric Fraj El cantautor occità celebra 50 anys als escenaris amb el que serà el nou treball, antològic, amb un espectacle al BarnaSants farcit de sorpreses.

El músic de mare flamenca i pare occità originari d’Alcoi estrenarà al festival les 32 cançons en occità, català, castellà i francès del seu nou àlbum. Sempre fidel tant a l’eclecticisme musical (tango, reggae, blues, jazz, flamenc) com poètic (Villon, Lorca, Bodon, Vaqueiras), s’acompanyarà de la guitarra, tamborí i palmes de Morgan Astruc.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page