top of page

ds., 16 de jul.

|

Ciutadella de Menorca

Martirio i Raúl Rodríguez

#martiria #flemanco #copla #barnasants #cançódautor Martirio ofereix, al costat de l’excel·lent guitarrista Raúl Rodríguez, un concert amb què recorren les cançons que han format part de la seva vida artística, que, arranjades pel mateix Raúl Rodríguez, adquireixen una nova dimensió

Registration is Closed
See other events
Martirio i Raúl Rodríguez
Martirio i Raúl Rodríguez

Horari

16 de jul. de 2022, 21:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Martirio ofereix, al costat de l’excel·lent guitarrista Raúl Rodríguez, un concert amb què recorren les cançons que han format part de la seva vida artística, que, arranjades pel mateix Raúl Rodríguez, adquireixen una nova dimensió. El coneixement musical i humà dels artistes entre si fa factible la sorpresa i l’emoció. L’enamorament de tots dos per la música popular, les seves arrels i la seva fusió, fan que s’estableixi un llenguatge propi que parteix de composicions pròpies i versions de grans clàssics dels quals són deutors. El resultat sobre l’escenari és un moment pur, únic, inèdit, de proximitat i lliurament, de complicitat i àmbit musical i poètic iberoamericà.

El repertori està basat en els discos que han enregistrat plegats: de les grans cançons de l’Amèrica Llatina i el Carib als pals flamencs, passant per composicions pròpies. Oferiran un espectacle basat fonamentalment en el repertori de la gran Chavela Vargas, que pertany al disc d’homenatge que ambdós li van dedicar, “De un mundo raro, cantes por Chavela” (Universal Music 2013). Del blues al flamenc, del bolero al tango, de la cobla al swing. En aquest to a voltes culte, d’altres popular, sempre còmplice i heterogeni, que caracteritza la música de Martirio i que, amb la versatilitat instrumental de Raúl, han aconseguit conquerir el públic arreu del món.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page