top of page

dg., 16 d’oct.

|

Ciutadella de Menorca

Menorca Doc Fest: Magaluf Ghost Town

#cinema #documental #magaluf #festival El Menorca Doc Fest torna a celebrar la seva gala inaugural al Teatre des Born. I aquest any també s’inicia amb una producció de les Illes Balears, Magaluf Ghost Town del director Miguel Ángel Blanca.

Registration is Closed
See other events
Menorca Doc Fest: Magaluf Ghost Town

Horari

16 d’oct. de 2022, 20:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

El Menorca Doc Fest torna a celebrar la seva gala inaugural al Teatre des Born. I aquest any també s’inicia amb una producció de les Illes Balears, Magaluf Ghost Town del director Miguel Ángel Blanca.

Magaluf: un lloc que s'ha transformat en el paradigma europeu del turisme low cost basat en l'entreteniment nocturn desenfrenat, un parc temàtic on gairebé tot està permès.

Mentrestant, els seus habitants tracten de conviure amb les contradiccions d'aquest model turístic que se sent com una invasió, però que també genera milions d'euros en el sector de la restauració, llocs de treball i oportunitats per a moltes persones que no podrien sobreviure en cap altre lloc sense aquestes característiques.

Magaluf Ghost Town és un retrat coral d'una comunitat durant el fora de temporada i la temporada alta, des d'un to de misteri, pròxim al thriller però sense perdre de vista la comèdia costumista, barrejant documental i ficció. Es tracta d'una història d'abast internacional sobre els somnis d'una localitat que només intenta sobreviure en un context turistificat, i també una reflexió sobre el que significa ser turista a Europa.

Fitxa artística:

Llargmetratge de no ficció

2021 | 90 minuts | V.O.S.C

Durada: 93 min.

País: Espanya

Direcció: Miguel Ángel Blanca.

Guió: Miguel Ángel Blanca

Música: Sara Fontán

Fotografia: Raúl Cuevas

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page