top of page

dv., 11 de març

|

Ciutadella de Menorca

Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular

#cinema #documental #menorcataliòtica La pel·lícula recorre les diferents civilitzacions que van habitar l’illa a partir d’espectaculars imatges aèries que recorren el passat i present de l’illa.

Registration is Closed
See other events
Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular

Horari

11 de març de 2022, 20:00 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

El coneixement sobre la prehistòria menorquina i, més concretament, sobre la singularitat del patrimoni talaiòtic ha estat sempre un dels aspectes clau de la candidatura a patrimoni mundial per la UNESCO. Per aquest motiu, una de les grans apostes ha estat la realització d’un documental que aconseguís aglutinar la visió científica, el llenguatge divulgatiu i el to emotiu. La pel·lícula recorre les diferents civilitzacions que van habitar l’illa a partir d’espectaculars imatges aèries que recorren el passat i present de l’illa.

Així és com el documental Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular, realitzat per la productora Espiral Producciones TV i dirigit per Manu Balaguer, amb guió de Laura Jurado i sota l’assessoria de l’arqueòloga Amalia Pérez-Juez, ens descobreix una cultura excepcional basada en l’ús de la pedra.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page