top of page

dg., 02 d’oct.

|

Ciutadella de Menorca

Mireia Miracle Company: Rojo

#clown #teatrefamiliar #dansa #humor Adaptació de l’espectacle de carrer ROJO, un preciós espectacle de clown, d’interacció amb el públic, dansa i humor, creat, dirigit i interpretat per la clown Mireia Miracle.

Registration is Closed
See other events
Mireia Miracle Company: Rojo
Mireia Miracle Company: Rojo

Horari

02 d’oct. de 2022, 18:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Adaptació de l’espectacle de carrer ROJO, un preciós espectacle de clown, d’interacció amb el públic, dansa i humor, creat, dirigit i interpretat per la clown Mireia Miracle.

Una pallassa, una nena, una dona. A escena hi ha moltes maletes, en una d’elles s’hi troba ELLA. Fa moltes eternitats que desitja néixer i ho farà amb el públic com a testimoni. A escena també hi ha una reixa que la separa d’allò que desitja. Intenta creuar aquest límit de mil maneres: dibuixarà portes en el buit, bombardejarà l’obstacle, es rendirà, ballarà en la dificultat, farà niu a la frontera, vencerà i aconseguirà el seu objectiu, però no ho farà sola, el públic romandrà amb ella, involucrat i juganer.

Aquesta peça es va estrenar a Circada Off 2012 guanyant el premi Circaire. L’any 2018 guanyaria també el premi Zirkólika Artista Emergente a la nit del Circ, essent nominat a millor espectacle de carrer i millor espectacle de clown.

Espectacle per a tots els públics

Fitxa artística:

Creació, direcció i posada en escena: Mireia Miracle Company

Intèrpret: Mireia Miracle

Fotografia i vídeo: Arles Iglesias

Construcció: Ijjugler i El Taller del Lagarto

Música: Sebastián Merlín

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page