top of page

dt., 05 de jul.

|

Ciutadella de Menorca

On és quan ja no hi és?

#teatre #familiar #infantil On és quan ja no hi és? s’enfronta a un tema sempre delicat i espinós, especialment entre els més petits de la casa: la mort d’un ésser estimat.

Registration is Closed
See other events
On és quan ja no hi és?
On és quan ja no hi és?

Horari

05 de jul. de 2022, 19:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

On és quan ja no hi és? s’enfronta a un tema sempre delicat i espinós, especialment entre els més petits de la casa: la mort d’un ésser estimat. 

Aquesta peça de Tolo Ferrà i Jorge de Lemus ens ofereix diferents camins per explicar la desaparició de les persones estimades als infants, ens conta que la vellesa ens dona pistes per saber dir adéu i que la infantesa aplica una òptica màgica repleta d’imaginació que permet comprendre qualsevol cosa quan hom és un infant.  

Tres punts de vista entrellaçats filaran aquest espectacle: la infantesa, la maduresa i la vellesa. Tres punts de vista contats amb un mateix mecanisme teatral, però amb tres llenguatges escènics ben diferenciats, que jugaran entre el teatre visual, el teatre d’objectes i el cinema en viu. El resultat és sorprenent i esperançador alhora, un missatge ple de vida.

Espectacle recomanat a partir de 5 anys.

Durada 60'

Dramatúrgia Tolo Ferrà i Jorge Navarro de Lemus Direcció

Tolo Ferrà

Intèrprets i manipulació d’objectes

Vera González Xisca Ferrà Odin Kaban Escenografia i teresetes Susana de Uña

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page