top of page

dj., 26 de maig

|

Ciutadella de Menorca

Pax de deux: Ballet de l’Òpera de París

#ballet #òperadeparis #galaballet #festivalmontetoro El Festival Monte Toro s’instal·la al Teatre des Born per portar-nos primeres figures de l’Òpera de París. Tindrem dues gales en les quals hi participaran una desena de ballarins de l’Òpera de París.

Registration is Closed
See other events
Pax de deux: Ballet de l’Òpera de París
Pax de deux: Ballet de l’Òpera de París

Horari

26 de maig de 2022, 20:30 CEST – 28 de maig de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

El Festival Monte Toro s’instal·la al Teatre des Born per portar-nos primeres figures de l’Òpera de París.

Al teatre hi tindrem dues gales en les quals hi participaran una desena de ballarins de l’Òpera de París, començant pel seu ballarí estrella, Germain Louvet, que s’encarregarà de la direcció artística.

Les gales, produïdes per Alessio Carbone, antic primer ballarí de la institució de dansa francesa, s’estendran amb un elenc d’artistes reconeguts a escala mundial.

Aquests oferiran dos espectacles, amb coreografies variades, d’artistes com l’espanyol José Carlos Martínez, l’italià Mauro Bigonzetti, el nordamericà William Firsythe, el britànic Kenneth MacMillan o el rus Rudolf Nuréyev, entre altres.

Hi participarà:

Germain Louvet, ballarí estrella de l’Òpera Sae Eun Park, ballarina estrella Francesco Mura, nomenat primer ballarí el 2019 Anastasia Gurskaya, la primera ballarina de l’Òpera de Kíiv Bianca Scudamore, Aubane Philbert i Andrea Sarri, solistes del ballet de l’Òpera de Paris Hohyun Kang i Guillaume Diop, com a coreògrafs

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page