top of page

dv., 17 de nov.

|

Ciutadella de Menorca

Play | Aracaladanza

#dansa #familiar Cinc ballarins i ballarines interpreten uns personatges que, amb vestits extravagants de mànigues llarguíssimes, fent servir flotadors infantils o vestint pantalons curts ens transporten a la infantesa, en un joc escènic que és poesia pura.

Play |  Aracaladanza
Play |  Aracaladanza

Horari

17 de nov., 20:00 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Amb més de 26 anys de trajectòria, Aracaladanza, dirigida per Enrique Cabrera, és tot un referent nacional en la creació d’espectacles per a petits i joves que sedueixen també als adults. En el seu treball Play, la companyia parteix del joc per desenvolupar el seu fascinant univers, en el qual la màgia que es crea amb la coreografia, la llum, el vestuari i l’escenografia transforma la realitat.

Cinc ballarins i ballarines interpreten uns personatges que, amb vestits extravagants de mànigues llarguíssimes, fent servir flotadors infantils o vestint pantalons curts ens transporten a la infantesa, en un joc escènic que és poesia pura. No hi ha mirades determinades ni inspiracions concretes en un espectacle concebut com un llenç en blanc on tot és possible: des de celebrar el claqué a fer florir els arbres, fer parlar els peixos o posar a ballar uns ninots de peluix de mida gegant.

Guardonada amb el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud de 2010, al Teatre des Born hem gaudit d’espectacles seus durant temporades passades com Loop.

Públic: edat recomanada a partir de 4 anys Durada: 55 min Idioma: sense text Preu: de 8 fins a 12 €

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció Enrique Cabrera Coreografia Aracaladanza Intèrprets Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaza Húmera, Jonatan de Luis Mazagatos, Elena García Sánchez, Jimena Trueba Toca Assistents coreogràfiques Raquel de la Plaza, Jimena Trueba Coreografia gossos John O’Brien Vestuari Elisa Sanz Iluminació Pedro Yagüe

Música original Luis Miguel Cobo Producció Aracaladanza

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page