top of page

dv., 08 de des.

|

Ciutadella de Menorca

Quimera | Art en Moviment

#dansa «Quimera és una composició coreogràfica de dansa contemporània que em marca personalment perquè, des que record, la cerca ha estat una constant», diu Aurore Gracient.

Quimera | Art en Moviment
Quimera | Art en Moviment

Horari

08 de des., 20:00 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

«Quimera és una composició coreogràfica de dansa contemporània que em marca personalment perquè, des que record, la cerca ha estat una constant», diu Aurore Gracient. Una idea que dones per certa; encara que probablement impossible, et pot portar a llocs, que ja en si, serien utopies i/o quimeres, de no haver-los habitat.

La dansa contemporània, cada vegada més críptica i abstracta, és una de les disciplines dins de les arts, que difícilment pot ser explicada, en aquest cas l'objectiu és fer sentir al públic, portar-los de viatge per si mateixos, pel tangible i no; i permetre'ns sentir des dels cossos en moviment, la música, les llums, que conflueixen en un acte de fe, una quimera.

Públic: espectacle per a tots els públics Durada: 45 min Idioma: sense text

FITXA ARTÍSTICA Intèrprets Cia Art en Moviment: Rosa Ribas, Aurore Gracient, Doryan Suárez

Música Gregoire Auger, Jaume Sisa, Kaze J.Abecia y Toni Anzis, Karmento y Vicente Navarro, George Winston, Yiruma, Alberto Iglesias, Armand Amar.

Direcció coreogràfica Doryan Suárez

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page