top of page

dg., 12 de febr.

|

Ciutadella de Menorca

Rebota Rebota y en tu cara explota

#monòleg #performance #feminismes #agnèsmateus Ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint...La performer Agnés Mateus i l’artista multidisciplinari Quim Tarrida presenten un muntatge arriscat i vibrant.

Registration is Closed
See other events
Rebota Rebota y en tu cara explota
Rebota Rebota y en tu cara explota

Horari

12 de febr., 19:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint...La performer Agnés Mateus i l’artista multidisciplinari Quim Tarrida presenten un muntatge arriscat i vibrant.

Rebota rebota y en tu cara explota, Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències, és una reflexió descarnada sobre la violència de gènere i la passivitat social amb la qual acollim aquesta agressió que s’ha convertit en part del nostre dia a dia.

Una obra que secciona en cru el silenci cap a temes tan d’actualitat com els assassinats masclistes, el sistema patriarcal i la violència contra les dones. Un espectacle de denúncia per començar a dir les coses pel seu nom i vèncer la por. Això sí, relatat tot amb humor. Agnés desmunta i se'n riu de tots els tòpics començant per les princeses Disney. Una rialla que és sarcàstica, combinada amb cops de puny directes a l’estómac.

Espectacle recomanat per a majors de 14 anys

Fitxa artística:

Idea i direcció: Agnés Mateus, Quim Tarrida

Interpretació: Agnés Mateus

Col·laboracions artístiques: Pablo Domichovsky, Moritz Bonin

Espai sonor: Quim Tarrida

Audiovisuals: Quim Tarrida

Disseny de llums: Carles Borràs

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page