top of page

dv., 06 de maig

|

Ciutadella de Menorca

Recuerdos

#teatrefamiliar #clown #infantil #teatre En Marcelino s’ha convertit en un experimentat col·leccionista de records. Són els seus tresors més preuats, que guarda, ordena, classifica, cuida i protegeix. Viu exclusivament per això, fixe en el seu passat, tancat en la seva pròpia ment.

Registration is Closed
See other events
Recuerdos
Recuerdos

Horari

06 de maig de 2022, 19:00 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

En Marcelino s’ha convertit en un experimentat col·leccionista de records. Són els seus tresors més preuats, que guarda, ordena, classifica, cuida i protegeix. Viu exclusivament per això, fixe en el seu passat, tancat en la seva pròpia ment.

Rememora una vegada i una altra algun d’aquells bons moments, aquells instants d’alegria, de riure i felicitat. Això l’ha convertit en uns personatges singular, extravagant, tendre i esquiu alhora. En Marcelino ens obre la porta al seu univers, un món màgic ple d’estanteries i calaixeres repletes de coses boniques i records que no vol perdre. La seva tossuda obsessió ens farà riure, mentre la seva frangibilitat ens emociona.

En aquesta ocasió Adrià Conde ens proposa un treball completament diferent del que ens té acostumats a veure. Recuerdos neix de les ganes de fer un espectacle autobiogràfic on, a través de la història d’en Marelino, Adriàn Conde ens explicarà com funcionen els records en el nostre cervell, com es guarden, què provoquen en nosaltres i la importància que té la bona gestió de les emocions i la resiliència.

Millor espectacle per a la infància a Premio Oh! 2022

Millor escenografia Premio Oh! 2022

Direcció: Pep Vila

Creació: Adrián Conde i Pep Vila

Assistent de direcció: Félix Corcuera.

Productor: Yuju Gestión Cultural SL.

Escenografia: Vicente Villar y Juana Marrón (Baikal Creación).

Il·luminació: Rubén Rayan.

Vestuari: Azucena Rico.

Edat recomanada + 8 anys

Durada: 50’

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page