top of page

dl., 04 de des.

|

Ciutadella de Menorca

Rita Payés & Xavi Torres | Alternatilla Jazz Festival

#jazz Rita Payés i Xavi Torres són dos músics molt actius i amb multitud de projectes en marxa. Per a aquesta cita del festival Alternatilla Jazz han preparat un repertori molt especial compartint la música que més els agrada.

Rita Payés & Xavi Torres  | Alternatilla Jazz Festival
Rita Payés & Xavi Torres  | Alternatilla Jazz Festival

Horari

04 de des., 20:00 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Rita Payés i Xavi Torres són dos músics molt actius i amb multitud de projectes en marxa. Al cap dels anys han anat coincidint en escenaris molt diversos i amb diferents grups, però, després d'una primera estrena a Barcelona, aquesta serà la segona vegada que es trobin sols, a duo, sobre un escenari, amb la llibertat que això comporta.

Per a aquesta cita del festival Alternatilla Jazz han preparat un repertori molt especial compartint la música que més els agrada, amb gran varietat d’estils des de composicions originals, boleros, standards de jazz, del Brasil o fins i tot temes de pop amb anotacions jazzístiques. Navegaran entre moments molt compositius a d’altres de completa i genuïna llibertat, amb la riquesa tímbrica i la profunditat textural que caracteritzen el seu llenguatge musical, creen moments de tensió rítmica contraposats a paisatges delicats i melòdics, fent viatjar al públic des del principi fins al final del concert.

Públic: edat recomanada a partir de 10 anys Durada: 70 min Idioma: sense text Preu: de 7 fins a 15 €

FITXA ARTÍSTICA Rita Payés veu i trombó Xavi Torres piano

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page