top of page

dc., 30 de març

|

Ciutadella de Menorca

Siervos (Cineclub)

#cineclub #cine #religió #comunisme L’Església Catòlica travessa un moment complicat a Txecoslovàquia a principis dels anys 80. El règim comunista amenaça de destruir la institució i la sotmet a un estricte control, per la qual cosa es veu obligada a acceptar certes restriccions.

Registration is Closed
See other events
Siervos (Cineclub)
Siervos (Cineclub)

Horari

30 de març de 2022, 20:30 CEST – 31 de març de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Ostrochovský demostra fe en l’espectador intel·ligent, amb una pel·lícula en què destaca pel poder expressiu d’imatges i so poc habitual al cinema contemporani. I també s’allunya premeditadament de la típica denúncia de l’aparell repressor del comunisme oferint interessants variacions sobre una mateixa nota.

L’Església Catòlica travessa un moment complicat a Txecoslovàquia a principis dels anys 80. El règim comunista amenaça de destruir la institució i la sotmet a un estricte control, per la qual cosa es veu obligada a acceptar certes restriccions relacionades amb la llibertat de creences i de expressió. Aquest és el context en què els joves seminaristes Michal i Juraj han de decidir si mantenir-se fidels a la seva vocació i idealisme o agenollar-se davant les pressions de la policia secreta.

Direcció: Ivan Ostrochovský País: Eslovaquia (2020)

Durada: 80 min

No recomanada per a menors de 12 anys

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page